cookies

Monday, May 7, 2012

:: Akhirnya dapat juga...thanx syg ::

Assalamualaikum

hari ni my hubby cuti...nak settle benda2 yang tertangguh sebelum dapat kuar keta baru...harap semuanya berjalan dengan lancar...aminn...

11:00 AM my hubby call...ajak makan Dominno Pizza...wah...suka sangat hati ni...
semalam request nak makan Dominno Pizza...tp banyak plak makanan kat rumah...rasa membazir la plak..
So sempena my hubby cuti hari nie..jom kita melayan preggy mummy makan pizza...

Kitorang layan pizza kat Ampang Point...sangat sedap...
Ni la pizza yg kitorang order...
Plus ngan chicken wings...


Tengah sedap melayan tetiba terjumpa plak ngan my brother in law (shera's husband)... ye arr ampang point ni memang port dia...coz office dia area nie jer...
akak i plak tengah shopping kat Gulatie's depan Ampang Point tu ha...sempat la berborak jap..before dia gerak p jumpa tailor katanya...nk antar kain wat tudung...Sesapa nak tgk tudung dia bleh tgk kat fb Shera Samsudin Full ok... mcm2 ada...

Thank to yg hubby coz melayan i makan pizza...sayang kamu sangat..


4 comments:

  1. mne gmbr preggy mummy nya??

    ReplyDelete
  2. hahaha...tak snap gambar pun...lapar sangat...tettt

    ReplyDelete
  3. sedap kan metausurus tuuu....hehehhe...

    ReplyDelete
  4. aha...sangat sedap...chicken wing pun sedap gak...
    pizza 9" (6 slice) makan 2 org jer...hahaha...

    ReplyDelete