cookies

Monday, August 13, 2012

::Shopping barang bby::

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...semua cookies dah selamat di hantar...order pun dah tutup mggu lepas...kepada yg nk order tu...tahun depan la plak yer...i dah sarat sangat skrg nie...kandungan dah cecah 36 minggu...insyallah lepas raya dapat tengok baby...emmm...rasa x sabar plak nk tunggu bby kuar... Lately nie bby ske mengeras...kekadang tu x tertahan rasa sakitnya...sejak minggu lepas x dapat tido malam...gara2 bby dok mengeras...huhuhu...n di tambah lagi dengan gatal tapak tangan (2-2 belah) n tapak kaki (2-2 belah) time tido...aduhh...seksanya hanya Dia jer yg taw...memang x tertahan...i pun x taw nak buat apa...sapu losyen pun x jalan jugak...nak menggaru banyak2...luka plak kang...hmmm....

Sabtu lepas baru dapat shopping barang bby...i ngan hubby shopping kat Anakku @ SACC Mall Shah Alam... Secara kebetulan petang tu kitorang p Shah Alam...menghantar cookies n beraya skali ngan family abang hubby i...

Nasib la i dah buat list apa barang bby yg perlu...klu x rasanya satu kedai tu i borong...hehehe...geram tengok barang bby ni...comel2...kitorang beli apa yg perlu jer...ye la bby ni cepat membesar...x perlu nk beli banyak2 lagi...

Malam tadi baru dapat packing barang bby untuk bawa balik kg raya nie...n extra bag untuk emergency kes...mana taw tetiba dah kena masuk spital ker...kelam kabut plak hubby i nant mencari barang kan...rasa best jer masa mencuci napkin bby petang semalam...putih jer...hmm...rasa nyaman yg x dapat di gambarkan....
 Malam nie nak buat cookies untuk bawa balik kg....harap2 kesihatan mengizinkan...aminnn....

5 comments:

  1. beb, rindu pulak. hihi.
    nak call tapi tak sempat asyik lupa je.
    tak sabaq nak tgk baby ko jugak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2-3 hari ni dok sebut2 juga nama ko...
      balik raya bila beb?

      Delete
  2. weh dh 36minggu ka
    2 2 anak aku 37minggu dh bersalin tau...
    klau masa raya hg sakit tembak g spital kulim la..
    klau dh mengeras g2 rasa2nya x lama la wei...
    mcm aku dlu g2 la.. x selesa
    tp gatai tapak tangan bkn nk dpt duit ka? hehhee

    hg nk wat cookies utk mak ka utk aku?
    hahhaa....
    tema hg oren kan
    aku blk tgk semlm, syeri pon oren gak
    tp syeri raya ke 5 baru blk dr JB

    ReplyDelete
  3. tu la...gatai gler tangan aku...tapak kaki skali plak tu...nak garu lebih2 geli...hahaha...
    skrg ni dok mengeras x kira masa...kekadang tu nk bergerak pun susah...
    spital kulim ok ka? ka SP?
    hmm...mana2 ja la...aku dah standby smua baju2 wat balik kg...takut terkuar masa time raya...hehehe...

    ReplyDelete
  4. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete