cookies

Friday, April 29, 2011

Selamat bersara to abah

cuti tak cukup untuk kawin...tp i kena juga ambil cuti...my family buat makan2 skit kat umah sempena abah bersara..ish x kan la x balik kan...derhaka sangat tue...so i ambil la cuti 1 hari...on monday tue..
ok jom terjah gambar masa majlis makan2...

yang baju gray tue teacher BI i masa i sek rendah...skrg nie Sir Nazri satu sek ngan my abah...opsss...dah bukan sek abah lagi...x-school...hehehe


ok..kat sini ada nasi carrot n laksa tok teh buat sendiri...cayalah...terbaik dari ladang...


Cendol pulut here...sedap hingga ke titisan terakhir...wallah...


antara tetamu yang hadir...makan time..


rojak buah pun ada...yummy!!!


macam kenal jer nie..
hahaha...nie father in law akak i (nureen)..


cake yang sedap...
mother in law akak i (nureen) yang buat...
sebelah tue lak kuih tepung talam...

wah..tau fu fa pun ada..
tp i x sempat nak rasa pun...
dah habis...huhuhu


that my abah...nampak x???
haa...terpaksa on phone jauh2...
dah ramai tetamu time nie..


banyaknya hadiah abah dapat...emmm...




daniel nie nak sangat i snap pic dia tengah makan agar2 nie..hahaha

ni plak i ngan Ustazah latifah...ustazah sek rendah i...sek keb syed sheh...
tak sangka plak jumpa kat sini..dah lama x jumpa sebenarnya...
ustazah ni wife Sir Nazri teacher BI i yang i mention kat atas td...


lepak king...wahaha



3 comments:

  1. bestnya,sempena bersara tapi mcm menerima menantu meriahnya
    susah sangatkah menjadi ibu

    ReplyDelete
  2. x byk gambar hg ambik..
    apasat x highlight dulu plat keta abah tue.. ngeh3x

    ReplyDelete
  3. aku x edit pun gambar nie smua...
    tetak terus ja...
    hahaha..

    ReplyDelete